Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Romco System
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tamplarie pvc Deceuninck
Brand
PROFILE 4 SAU 5 CAMERE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Profil PVC DECEUNINCK EverestMAX
Profillele au culoarea albă, existând posibilitatea profilelor colorate în masă şi laminat mahon, stejar auriu sau nuc.

Calitatea concepţiei şi realizării profilelor se regăseşte în izolaţia perfectă la apă, aer, sunet pe care sistemul o asigură.
Profilul este un sistem cu 4 camere termice – armat otel zincat,  laţimea profilului este de   60 mm şi grosimea peretelui de PVC de 3mm. Coeficientul de transfer termic printr-o sectiune de profil armat cu garnituri este de 1.50 W/m2K.

Barele de profil vin dotate din fabricaţie cu garniturile de etanşare preinserate. Sistemul de garnituri TPE asigură o calitate superioară.

Garniturile sunt sudate la colţuri odată cu profilul ceea ce determină o izolaţie perfectă la apă, aer, sunet.
Baghetele sunt disponibile în varianta rustică cu forme arcuite, având un aspect decorativ.
Pentru profile culoare alb producătorul acordă o garanţie de 10 ani şi estimează o durabilitate de 30 de ani în condiţiile respectării instrucţiunilor de utilizare.
Sisteme ferestre si usi Profil PVC DECEUNINCK - ZENDOW
Zendow a fost creat urmarindu-se cerinţele pieţei: design, izolaţie , securitate şi siguranţa, confort, cost, uşurinţa fabricaţiei şi uşurinţa montajului.Geometria profilelor este simplă, uşor integrabilă în orice stil arhitectural - de la clasic la contemporan, de la proiecte de renovare la construcţii noi.
Zendow oferă excelente performanţe de izolare termică şi fonică. Conceptul zendow urmăreşte îmbunătăţirea performanţelor privind etanşeizarea faţa de aer şi apa, iar pentru aceasta se pune accentul în special pe:
- Utilizarea unui singur tip de garnitura bi-funcţională, care va echipa toate profilele. Prin intermediul garniturilor TPE se garantează o izolare excelentă. Garnitura este produsă din materiale de înaltă calitate şi este preinserată pe profile, fapt care garantează calitatea constantă.
- Optimizarea conceptuala a drenării apei. Prin conceptul geometric al profilului s-a realizat şi sistemul perfect de drenare a apei asigurându-se o zonă uscată pentru protecţia armăturii şi a feroneriei.
Profilul zendow format din 5 camere are laţimea profilului  de 70 mm şi grosimea peretelui de PVC de 3 mm. Coeficientul de transfer termic printr-o secţiune de profil armat cu garnituri este de 1.40 W/m2K.
Pentru profile culoare alb se  acordă o garanţie de 10 ani, iar pentru profilele colorate în masă şi infoliate de 5 ani şi producătorul estimează o durabilitate de 30 de ani în condiţiile respectării instrucţiunilor de utilizare. Certificate de conformitate şi calitate pentru materialele folosite ISO 9001.


Feroneria folosită ca sistem de închidere se numeşte WINKHAUS. Producţia Winkhaus este 100% realizată în Germania. Acest sistem de feronerie are o înaltă rezistenţă antiefracţie şi se pot realiza închideri cu securitate maximă. Feroneria WINKHAUS este  reglabilă în trei sensuri (orizontal/ vertical/ presiune pe garnituă). Pe spanioleta feronerie se află butoni excentrici care dau posibilitatea reglării presiunii pe garnitură în funcţie de anotimp (iarna/vara) pentru a proteja viaţa garniturilor care asigură etanşeitatea la închidere.
Garanţia oferita pentru feronerie este 5 ani / 15.000 cicluri de utilizare.
Service montaj acordat 5ani garantie.

Sticla termopan 24 mm (4/16/4), float cristal GLAVERBEL - LowE, la cerere cu inserţie gaz  argon, colorat în masă, sablat cu diferite modele. Garanţie acordată 2 ani.

Sisteme de plase contra insectelor, garanţie oferită 2 ani:
-“batante clipsabile”, culoare profil aluminiu alb, balamale şi închidere pe clips – oferă posibilitatea demontării pe perioada de iarnă;
-“sistem rulou”, variante culoare casetă aluminiu alb/maron.
Din Gura in Gura